Privat dagpleje.

Børnene leger ude i haven i det dejlige forårsvejr.
Vi leger ude i sneen.

Som privat dagplejer er man godkendt af kommunen.Der er indhentet traffeatttest og børneattest på alle voksne i husstanden der er over 15 år.

Der kommer også en pædagog på besøg for at se om alt er,som det skal være.Pædagogen observere og stiller spørgsmål til børnenes trivsel og udvikling og fungerer samtidig ,som min sparrings partner.

En privat dagplejer er ikke,som så mange tror ,en hjemmegående husmor,som skal tjene sorte penge på børnepasning.

 

Fordele : Det er altid den samme faste børnegruppe der kommer ikke skiftende gæstebørn og forældre ind og forstyrrer vores rytme.

Der kan aftales hvor mange timer man har brug for pr.uge og hvordan timerne skal fordeles.

Der er mulighed for,at man selv kan bestemme hvor ens barn skal passes i forhold til det kommunale.På den måde kan man reservere pladsen i god tid.Og man kan besøge dagplejen flere gange før barnet starter.

 

I den private pasningsordning har vi også mulighed for,at gøre brug af  nogle forskellige faggrupper som er følgende : talepædagog ,psykolog ,inklussionskonsulenter, sagsbehandler m.m.Hvis vi er bekymret for et barn.

Hvis jeg bliver længerevarende syg,så har jeg svigermor i baghånden,som så kan tage over.

Når jeg har fri eller hvis jeg er syg ( 1 -2 dage ). Så vil jeg hjælpe med,at finde en gæstedagplejeplads hos en kollega. Eller også kan min svigermor Annie træde til og passe børnene her.

Jeg har taget et førstehjælpskursus for børn,så jeg kan give førstehjælp ved tilskadekomst og hjerte - lunge redning til børn og voksne.

 

Ulemper : Der kan ikke søges om økonomisk friplads.

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

04.06 | 10:03
Fotoalbum. har modtaget 1
04.06 | 10:02
Fotoalbum. har modtaget 1
04.06 | 10:02
Dagplejebørnene. har modtaget 1
09.10 | 19:34
Fotoalbum. har modtaget 1
Du kan lide denne side